Velkommen til Ordreboken

Forhåndsordre for 2025

 

FRIST 15. oktober 2024

Ordreboken er en online portal for å registrere forhåndsordre på en rask og oversiktlig måte. Nedenfor følger en QUICK-START guide som hjelper deg igang. 

 


 

1.  SETT LEVERINGSDATOER 

Først må du legge inn ønskede leveringsdatoer ved å trykke på handlevogna øverst på høyre side! Du kan velge flere datoer dersom du ønsker mer enn én levering.

 

2. VELGE PRODUKTER

Velg produkter via menyen / fanene / filter eller søkefeltet - helt lik som vår ordinære webshop.

NB: Vi tilbyr ikke hele vårt sortiment i ordreboken - er det noe du ønsker å bestill som du ikke finner tar du kontakt med oss.

 

3. LEGG TIL VALGTE PRODUKTER

Du kjøper direkte ved å trykke "Kjøp"-knappen eller legger dem i en ønskeliste ved å trykke "HJERTE"-knappen. Trykker du "Velg" knappen får du mer info om produktet (og eventuelle varianter)

Alle produktene som du har kjøpt eller market med hjertet vises i ønskelisten. De som er i handlevognen allerede er markert grønn.

 

4. SJEKK HANDLEVOGN

Du kan til enhver tid sjekke status på alle dine ordre ved å trykke på "Handlevognen"

 

5. I HANDLEVOGN

Her får du oversikt over produktene som ligger i handlevognen per leveringstidspunkt. Her kan du veksle mellom aktiv leveringstidspunkt eller alle leveringer. 

 

6. GÅ TIL KASSE

Trykk "Til kasse" knappen med den aktuelle bestillingen for å fullføre kjøpet per oppsatt leveringsdato.

 

HUSK: Du må til gå til kassen med ett og ett leveringstidspunkt! Ordre som blir liggende i handlevogn er ikke synlige for oss og blir ikke opprettet i systemet.